Vi har alle mål og drømme, og de fleste af os har et eller flere områder, hvor vi synes vi burde være et andet sted end vi faktisk befinder os. Fysisk, psykisk eller emotionelt, eksternt eller internt, der er som regel et eller andet, vi ønsker alt ændre.. 

 

Og vi befinder os nogle gange i sådan nogle uendelige repetitions runddanse med vores mål/drømme, hvor vi byder dem op til dans, svinger nogle runder, ændrer kurs, svinger nogle runder igen… sådan danser vi rundt, lidt denne vej, og lidt den anden, to skridt frem, tre tilbage, rundt og rundt, og inden vi ved det befinder vi os ved udgangspunktet igen… Og hvis det nu bare var runddans, så var det jo fint, tid til at sidde og drikke lidt vand måske, også tage et sæt mere? Men hvis det handler om noget, som du faktisk gerne vil opnå i dit liv, skal du så ikke finde en anden danseform, en helt anden strategi inden du kaster dig ud på dansegulvet?

 

Og hvad skal du så bruge det til, hvis du har opdaget sådan et mønster hos dig selv? Noget, du har ville ændre længe? Det kan være alt fra en lille  utilfredshed der gnaver løs, et job der skal opsiges, en relation der skal afsluttes, noget nyt der skal læres, et eller andet der skal være mere, mindre eller intet af… 

 

Det er sådan, at hvis vi har mål og drømme, som vi har svært ved at rykke os henimod, så er der en grund til det. Og så må vi altså tage fat der nede ved fundamentet..  Ved grunden til, at det er svært, og hvad der ligger gemt der… På den måde vander planten ved rødderne, som jeg nævnte sidst.. Så ved vi jo også, at planten selv kan finde ud af at bruge vandet på den mest effektive måde. Sådan er vi mennesker altså også… Vi kan skabe og reparere alt i vores liv, hvis vi er villige til at give næring på den rigtige måde, og have tålmodighed og vilje til at være en del af den positive virkning.

 

Det er bare ikke den måde,vi typisk går til vores nytårsforsetter på.. Ihverfald ikke os alle..

 

Nej, vi er nogle (nok en del) der sådan set bare siger dem højt, måske skriver dem ned, også griner vi gerne lidt af dem… Vi læser lidt på nettet om 10 regler vi skal følge for at holde ved vores nytårsløfter, prøver et par af dem, og regner ellers med at de går igang med at implementere sig selv.

 

Nu er det ikke sikkert at DU føler dig ramt af dette scenario, men jeg møder SÅ MANGE mennesker, der lider under denne lille misforståelse, og jeg håber at kaste lidt lys over hvordan du kan gå til værks, hvis du bare gerne vil være sikker på, at komme i den rigtige retning henimod dine mål og drømme.

 

Det er simpelthen også noget af det, der driver mig i min forretning… For vi er efterhånden mange, der vil leve af at hjælpe vores medmennesker med at skabe sine drømmeliv.. Ved at inspirere, motivere, give trinmodeller til lykke, success, balance, penge.. Jamen, alt hvad vi kan ønske os, kan vidst også tilbydes på under 10 trin, når vi hjælper til med at «cut to the core», og sætter gang i noget «just do it»… Eller hvad?

 

Jeg ser bare RIGTIG tit, at man som kursist og studerende sidder efter endt kursus, ret SLUKØRET tilbage (dog meget inspirerede og top motiverede, og med troen på, at det kan man godt), uden helt at vide; «hvad så nu, lige her i MIT liv»?

 

Fordi, det vi nogle gange springer over når vi sælger personlig udvikling (eller i det mindste gemmer bag smarte formuleringer) er at det er DIG SELV, der kommer til at gøre arbejdet… I hverdagen, derhjemme, også (og specielt) de dage, hvor du føler dig dum og usexet og ikke har lyst til det! Det er DER, de største udfordringer kommer op, når du er kommet tilbage i hverdagen og skal til at integrere alt det nye og spændende… Det er DER jeg vil være god til at støtte og kærligt skubbe dig videre, og det er DER jeg ønsker at gøre den største forskel for dig.

 

Joda, jeg skal nok også inspirere, motivere og give værktøjer og trinmodeller, for det er nemlig «the icing on the cake» for sådan en som mig… JEG ELSKER DET! Men det vigtigste for mig, er at det du er inspireret og motiveret af, også kommer til at virke i dit liv og din hverdag..

 

Det afhænger selvfølgelig af DIG, men kender du det, at have det rigtige team bag sig? At have den rigtige personlige tjener, der ved hvad der skal til for at det flotte nye træningsprogram ikke bliver liggende i skuffen? 

 

Så er du kommet til det rigtige sted, også er det her i butikken du skal kigge, næste gang du står overfor noget udfordrende i livet, som er vigtigt for dig at få løst på en god måde. Og gerne i god tid, ik? 

 

Jeg vil bruge resten af 2019 i nyhedsbrevet på, at dele både min egen og andres gode (og mindre gode) udviklingshistorier. Jeg vil tage udgangspunkt i mig selv, dem omkring mig, jer og jeres historier og spørgsmål, og herigennem vise mange forskellige tilgange og muligheder for at leve det her balancerede, dejlige powerfulde og levende liv, som vi hører så meget om!