Vores team

Linn Ulekleiv

Reikimester, fra USUI SHIKI RYOHO
Certificeret Life & Businesscoach Bachelor i Humaniora, med  fordybelse i musik og dramapædagogik.

Linn er indehaver af Lighthouse Reikicenter Bornholm, og er ansvarlig for den daglige drift og undervisning. Hun har interesseret sig for mennesker, kreativitet, undervisning og personlig udvikling altid, og har beskæftiget sig med det professionelt i 15 år. I de sidste 5 år, har Reiki haft et stærkt voksende fokus hos Linn, og er nu blevet fundamentet for forretningen og fællesskabet omkring Lighthouse.

«Det føles som at sidde ved roret på en mission, der er større end os alle»

Jacob T.B. Brasch

Reiki Healer, fra USUI SHIKI RYOHO
Video GURU
Indehaver af Panter Produktion

Jacob er intet mindre end en autodidakt video GURU, og vi er så heldige, at have ham in house. Han er en af Danmarks dygtigste klippere, og med sin betydelige bagrund fra og store netværk i mediebranchen, og sit helt unike kunstneriske talent, er han virkelig en ressource i Lighthouse! Også er han bare en top shelf fyr, som der udover alt det vi lige har nævnt, er far i huset og til de to skønne drenge, Ståle og William Eik.

«Video er visuel musik, og jeg producerer det visuelle soundtrack her i Lighthouse»

LIGHTHOUSE uddannelsens Mentorteam

Mette Kosack

Reiki 2 Healer, fra USUI SHIKI RYOHO
Certificeret Mastercoach fra Sofia Manning, Uddannet Hip Hop og moderne danser, med erfaring fra både scene og undervisning.

Mette har brugt det meste af sit liv på at arbejde og fordybe sig i både den kreative og spirituelle/personlige udviklings verden. Hun har en stor passion for alt hun laver. Mette har årelang erfaring med at støtte og hjælpe mennesker igennem dybe og vigtige transformationer i deres liv. Dette gør hun med bevidsthed om vigtigheden af en støttende, tryg og kærlig tilgang. Kreativ og personlig udvikling er for Mette to spor, som på fineste vis smelter sammen og støtter hinanden.

«At hjælpe og støtte andre i at turde lyse præcis som dén de er, er nok den aller vigtigste grund til at jeg er her. »

Christina Nør-Jensen

Reiki 2 Healer, fra USUI SHIKI RYOHO
Certificeret Coach fra Sofia Manning (Igang med Mastercert.)

Christina har en baggrund indenfor ledelse og planlægning og det enkle menneskes trivsel har altid ligget Christinas hjerte nær. Christina har været tilknyttet Sofia Manning ApS, som coachtræner, mentor og feedbacker for de studerende på coachuddannelsen, inden hun gik igang med Masteren. Hun har specialiceringer indenfor Stress, Skyggecoaching, samt Børn & Unge, og har derudover  videreuddannelse indenfor Enneagrammet. Christina arbejder til daglig som selvstændig coach med speciale i selvværds problematikker og har primært fokus på unge mennesker. Christina er empatisk og ser dig altid i dit bedste lys. Du vil føle dig i trygge hænder, også når jorden skælver lidt under dig og din transformation.

«Livet handler ikke om at vente til uvejret har lagt sig, det handler om at lære at danse i regnen.»

Helle Svensson

Reiki 1 Healer, fra USUI SHIKI RYOHO (snart Reiki 2) Erfaren økonom og erhvervscoach.

Helle har gennem mere end 35 år hjulpet selvstændige med at udvikle deres forretning, så den er bæredygtige både menneskeligt og økonomisk.

Hun skaber  tryghed, taler om økonomi og udvikling af forretningen i øjenhøjde, og gør det lavpraktisk og enkelt så det kan omsættes i en travl hverdag.

Helle udfordrer dig og dit mindset på en kærlig måde, så du finder modet til enten at træde ud i livet som selvstændig eller til at du kan se nye sider af din eksisterende forretning.

På uddannelse vil Helle støtte dig i forhold til din forretning med alt fra forretningsmodel, prissætning, produktudvikling overblik og meget andet.

«Sitat på vej…»

Dit navn her?

Der er stadig en ledig plads på mentorteamet 

Du er velkommen til at skrive til mig, for at finde ud om den plads skal være din!

«Dit sitat her?»