Er DU det rette sted?

Alt, der foregår i Lighthouse handler om at få fat i og få skruet op for DIT og andres energi, power og LYS. Her er forskellige døre at træde ind i gennem, men siden de er døre der åbner ind til dig selv, er det svært at kommet til at gå forkert.

De forskellige åbne døre henvender sig nok mere konkret til de forskellige steder vi kan stå på vores fyrtårnsrejse, og alt efter hvor stor interessen er, hvor meget tid og hvor mange midler du vil investere, og hvad dit ønskede outcome er, ER der en dør LIGE TIL DIG!

  • Hvad enten du «lagt ned af livet», og har brug for at finde hjem og blive glad igen.
  • Om du bare er nysgerrig og vil snuse lidt fra afstand, eller du vil stikke tåen i vandet og give dig selv en dejlig gave.
  • Om du VED du skal noget med det her, men ikke hvor meget.
  • Eller du er godt på vej, har hele missionen klar og brug for støtte i udfoldelsen.

Vi støtter dig på HELE rejsen hjem til den indre kærne og sandheden i DIG, og gør dig til fyrtårnet i dit eget og andres liv!

Hvis du er i tvivl om hvilken dør, der er for dig, så er du mere end velkommen til at kontakte mig, enten via mail her fra hjemmesiden, eller booke en gratis afklarende samtale med mig.

Al undervisning og forløb i huset er udviklet og produceret af Reikimester, MirrorMentor og Mastercoach Linn Ulekleiv, hvis intet andet er specificeret. Det giver et unikt fundament for undervisningen, og en personlig og erfaringsbaseret tilgang til faget personlig udvikling. I Lighthouse Reikicenter Bornholm arbejder vi ALTID med afsæt i konceptet BODY–MIND–SPIRIT.

Vi arbejder altid HOLISTISK, på en måde som jeg selv har manglet på min udviklingsvej. Det har gjort min vej både længere, mere fragmenteret og også dyrere end nødvendig. Enhver udvikling, forandring, ubalanse, sygdom eller krise vi oplever som mennesker, foregår parallelt i de tre områder af vores menneskelighed. Krop, sind og sjæl. Og den udvikling, helbredelse eller forandring vi søger i vores liv, opnåes derfor kun, eller ihvertfald i meget større grad, hvis vi tager fat på alle tre områder parallelt.

Det er sådan vi arbejder her i huset, både i arbejdet med os selv og andre, og det er derfor vi med overbevisning kan sige, at der er INTET af det, du oplever negativt i dit liv, som vi ikke kan hjælpe dig med her i Lighthouse Reikicenter Bornholm, stort som småt. Og vi sættes mere end gerne på prøve.

 

Kærlig hilsen Linn

Linn Ulekleiv

Reikimester, fra USUI SHIKI RYOHO
Certificeret Life & Businesscoach Bachelor i Humaniora, med  fordybelse i musik og dramapædagogik.

Linn er indehaver af Lighthouse Reikicenter Bornholm, og er ansvarlig for den daglige drift og undervisning. Hun har interesseret sig for mennesker, kreativitet, undervisning og personlig udvikling altid, og har beskæftiget sig med det professionelt i 15 år. I de sidste 5 år, har Reiki haft et stærkt voksende fokus hos Linn, og er nu blevet fundamentet for forretningen og fællesskabet omkring Lighthouse.

«Det føles som at sidde ved roret på en mission, der er større end os alle»