YOUturn

 Med Reiki får vi styrket vores livsenergi på alle måder, både fysisk, psykisk, emotionelt og sanseligt. Reiki tænder også den indre gnist, som holder kroppens selvhealende system igang. Vi bliver over tid stærkere til at høre OG efterleve kroppens behov og signaler, da Reiki dybeste set handler om at opdage hvad kroppen og livet i den kan og er. 

Ordet Reiki kommer fra Japansk, og er sammensat af to ord: Rei (universiel) Ki (livsenergi)

Klinikbehandling

En Reikibehandling foregår ved at vi lægger hænderne på oss selv eller andre, og på den måde overfører universel livsenergi (eller det vi kalder energi, overskud, lyst og kærlighed) til os selv eller andre. En briksbehandling koster 1250,- over varer i 1,5time.

Her på hjemmesiden kan du vælge mellem behandling hos flere af de dygtige Reikihealere jeg har haft æren af at initiere. Klik og se, om der er en i nærheden af dig!

Fjernbehandling

Du kan modtage Reikibehandlinger fra afstand, fra en erfaren og videreuddannet Reikihealer. Her i huset foregår det i forløb á 4 behandlinger, 4 dage i træk, og koster 2000,- Forløbet indkluderer en kort opstarts, og en aflsluttende email, hvor du får lejlighed til at få enkle svar på eventuelle spørgsmål, der kan dukke op undervejs.

Kombination og individuelt forløb

Vi er alle forskellige, vi responderer forskelligt og har forskellige ønsker og behov. Derfor er det altid muligt, at få lavet individuelle forløb i Lighthouse. Vi får os en gratis afklarende snak om ønsker og behov, og designer herefter sammen, det helt rigtig forløb for DIG!

Testimonials

Hvad har tidligere klienter sagt?

Jeg gik let og glad hjem, med færre smerter

«Jeg var sådan i tvivl, om Reiki kunne gøre noget som helst ved mine fysiske skavanker. Jeg har kroniske smerter og de fleste dage er tunge og vonde. Jeg ville prøve Reiki, da jeg har hørt så meget godt fra andre i lignende situation som mig, men var skeptisk og uden lyst, da jeg tog afsted. 

Linn mødte mig med ro, forståelse, accept og omsorg, og hun fik mig også til at grine. Efter behandlingen gik jeg let og glad hjem, havde færre smerter, og der gik et par dage, før de meldte sig igen. Nu vurderer jeg at lære det selv, min krop vil have mere! TAK!»

 

Kirsten(64), DK

“Jeg vet ikke hvordan, men Reiki VIRKER!”

«Jeg har veldig vanskelig for å forstå at jeg kan motta healing fra et menneske som sitter i et annet land! Og jeg ville nok ikke ha spurt om Reiki, hvis jeg ikke var desperat!(Unnskyld, Linn) Jeg hadde vært stressa og smådeprimert lenge, og opplevde flere og flere dager hvor jeg nesten ikke klarte å stå opp fra senga! Ingeting hjalp, og jeg kjøpte fjernhealing fra Linn. Det tok litt tid, men hver gang jeg fikk behandling, følte jeg meg helt avslappa og sånn deilig kjærlig og optimistisk. Den vonde klumpen i magen ble mindre og mindre over tid, og plutselig en dag visste jeg hva det var som foregikk! Jeg visste det bare, og jeg turte å si og gjøre det som skulle til! Jeg vet ikke hvordan, men Reiki VIRKER!»

Lene(43), NO

“Linn er min regelmæssige pick-me-up”

Jeg booker en uges fjernhealing ca 4 gange om året. Sådan er det blevet, selv om det bare var noget jeg og min veninde ville prøve «for sjov» tilbage i 2018. 

Det var ikke en skid «sjovt», det var noget af det vildeste jeg havde oplevet! Jeg kunne mærke når Linn gik igang, og healingen gik direkte til kærnen. Jeg har grædt, grint, givet slip, blevet vred og tilgivet. OG min livsbagage er blevet så meget nemmere at bære! Mest af alt, er det en opfyldning af energi uden lige, og jeg kan simpelthen mærke, når der er tid til mere, Linn er blevet min regelmæssige pick-me-up » 

Julia(34), DK

“Det er fantastisk at ligge på den briks, nogle gange falder jeg i søvn

«Det er en helt særlig fornemmelse, at modtage Reikibehandling på briksen. Det er som om noget inde i mig «kobler sig på» dine hænder, også både synker og flyver jeg på samme tid. Jeg forsvinner OG kommer tilstede. Det er fantastisk at ligge på den briks, nogle gange falder jeg i søvn. Jeg kommer ikke her for at «blive rask», jeg kommer mere forebyggende. Jeg kan mærke at jeg står stærkere både fysisk og psykisk, og så er det vidst den eneste måde, jeg kan slappe af! …også sover jeg også bedre derhjemme, i varierende tid efter behandling.«

Lasse(38), DK