Mentoring

De største og vigtigste ryk jeg har lavet i mit liv og virke, har jeg selv stået for. Dog IKKE uden hjælp og støtte fra stærke og dygtige mentorer, der selv har gået deres egen vej, og derfor har evnet at spejle mig på MIN vej. Jeg ville aldrig have nået hertil, uden mine mentorer og sparringspartnere, og jeg investerer selv jævnligt i mentoring, privat og i professionelt.

Hvad er Mentoring?

En mentor er, udover at være din personlige coach og skulderstøtte, en der selv har gået vejen som du gerne vil gå. Her får du både coaching og hjælp til at finde DIN vej og DINE styrker, samt råd og vejledning, tips og tricks fra en, der har prøvet det før dig. Du er tilknyttet din mentor i længere forløb, dette sikrer dit udbytte, og at du altså får rykket på det, du gerne vil rykke på.

En dygtig mentor er dybest set et professionelt spejl, der viser dig dit uforløste potentiale, og din egen vej derhen. Du skal derfor vælge den mentor, som er rigtig for DIG, En som ikke bare har opnået noget, du gerne vil have, men også en som føles rigtig for DIG!

Hvem er mentoring for?

Mentoring er sådan set for alle, der ønsker at prøve den måde at arbejde med sig selv og sine udfordringer på. I en start eller overgangsperiode, når noget skal afsluttes eller øves på, eller når du føler brug for ekstra støtte og fundament.

Mentoring her i Lighthouse handler om at turde at VÆRE MERE af sig selv og FYLDE lidt mere i sit eget liv. At SKRUE OP for sig selv, indtage sin PERSONLIGE POWER og sin platform, og UDFOLDE sit livsformål.

For DIG der har store ambitioner, unikke tilgange og drømme, kombinationer af kunnen, viden og visdom, eller bare «noget» der VIL noget», indeni.

Hvorfor samarbejde med en mentor?

At have en mentor tilknyttet i længere perioder, er af stor værdi, især når vi skal ud og være/gøre noget nyt. Mentoring er med til at give dig en garanti for at du får rykket fra status quo til next level, hvad end de to begræder betyder for dig i din situation. 

Når du skal finde den rigtige mentor, er det vigtigt at du finder en, der har nogle skills som du efterlyser. Derudover har din mentor gerne gået nogle skridt som du har svært ved at få taget, og udviser en evne til at spejle dig dygtigt, sådan så du ser, i din mentor, dit eget uforløste potentiale.

Book gerne en gratis afklarende samtale, sådan så vi kan tale om din situation, og finde ud af om der er potentiale for et stærkt samarbejde. 

To muligheder for Mentoring

Mentorforløb, 3 måneder

Dette er forløbet for dig, der står med en opgave eller udfordring som du har brug for støtte til over tid. Vi bruger tiden sammen på DIN mission, DINE styrker, DINE udfordringer, og DIN måde at arbejde på.

Når du booker et mentorforløb i Lighthouse, er det en god ide at være i god tid. Der er ikke mange pladser, da der skal være plads til at du gå min fulde opmærksomhed i de tre måneder eller mere, hvor vi arbejder sammen.

Der vil typsik være 8 sessioner a 1,5t på de tre måneder, med eller uden tilkøb af fjernhealing (rabat v/køb af mentorforløb) 
Derudover kommer materiale der er tilpasset dine behov og udfordringer, og opgaver som vi aftaler sammen, der er med til at sikre dig, at du kommer afsted i den retning du ønsker dig. Der vil være skriftlig sparring og feedback på opgaver, mellem sessionerne.

Pris 12.000 DKR(+moms)

mini Mesterlære Undervisning/Facilitering

At komme i Mesterlære/Mentorforløb som Underviser, Transformation Facilitator og Mentor, er en fantastisk mulighed for dig, der vil udvikle dine evner til at undervise og facilitere med HELE DIG. Forløbet aftales og skræddersyes som et individuelt forløb, sådan så det passer med dine ønsker og behov, samt min undervisningskalender.

Du følger mig i noget af mit arbejde, undervisning, (online og/eller live), facilitering af grupper eller enkeltpersoner. Forløbet inkluderer både forberedelse før undervisningen og evaluering bagefter. (2×1,5t 1-1 sessioner). Du får her anledning til at kommentere, stille spørgsmål, og sparre om dine oplevelser fra eget perspektiv.

Du får også tilhørende materiale, opgaver og praktiske udfordringer (tilpasset til dit niveau og dit ønskede outcome), sådan så du selv har lidt at arbejde med, både under forløbet og i tiden efter.

Et  mesterlære boostforløb er for dig, der ønsker at styrke din evne til at holde et undervisningsrum. Til at være nærværende, powerfuld og unik når du præsenterer dit materiale, hvad enten det er til undervisning, markedsføring, videopresentationer eller andet.

Pris: 5000,-(+moms)

MESTERLÆRE – Underviser og mentoruddannelse

For at blive Reikimester indenfor USUI SHIKI RYOHO, skal man gå i mesterlære. En aftale om sådan et læreforløb, indgåes mellem Mester og student, og først hvis/når begge mener tiden er moden. Et Mesterforløb er af individuel varighed, og initieringen gives først, når studenten er blevet Mester, og genkendes sådan, både af studerende og sin Reikimester.