Traditionelle Reiki Practitioner Kurser

Jeg underviser i det Traditionelle system USUI SHIKI RYOHO (Usui system for naturlig helbredelse), og kan føre min Reikimester linje direkte tilbage til Reiki’s grundlægger Dr.Mikao Usui. Reiki er en muntlig og praktisk overleveret metode, fra Mester til studerende i gennem over 100 år, og der er fem Reikimestre der har båret faklen mellem Dr.Usui og mig.

Læs mere om USUI SHIKI RYOHO

Ordet Reiki kommer fra Japansk, og er sammensat af to ord: Rei (Universiel) Ki (Livsenergi)

Hvordan bliver du Reiki Healer?

Det er lidt med REIKI som med kørekortet. Til kursus lærer vi alt vi har brug for, for at overleve i trafikken, også når vi har fået certifikatet, skal vi ud i trafikken og køre os varme. Og når vi så er ude og køre, kan vi ikke rigtig undgå, at lære og blive tryggere. Vi tager valg og håndterer konsekvensen af dem, og bliver dermed erfarne bilister med overblik og målrettethed. Hvis vi så vælger at stille bilen i garagen dagen efter prøven,  skal vi næsten starte forfra hver gang.

HELT forfra bliver dog aldrig nødvendigt efter REIKI 1, Reiki er ALTID med dig, og Reiki VIRKER! Og selv om læring og outcome står i stærkt forhold til intention og praksis, har REIKI en unik evne til at guide og støtte os, selv når vi ikke lytter eller samarbejder.

Din udviklingsvej med Reiki

REIKI I – Grunnuddannelse

Du kan lære alt det du behøver for at praktisere REIKI, på et enkelt weekend kursus. Kurset indeholder 4 initieringer, samt undervisning i historie og metode. Der er en del tid sat af til personlig reflektion og sparring med dine medkursister, og du får selvfølgelig også masser af praktisk øvelse. 

Når vi bliver initieret til Reiki, skaber vi automatisk kontakt til vores indre sandhed og højere formål. Vi kan ikke undgå, at få startet en personlig udviklingsproces, dog kender jeg ingen blidere form for personlig udvikling, end den rejse Reiki inviterer os på. Blid, men utrolig powerfuld, og altid i det tempo, du kan overskue.

PRIS: 2500 DK

REIKI II – Videreuddannelse

REIKI II er også et weekend kursus. Det er for healere som, efter tid og udvikling med REIKI, ønsker at gå dybere, både med REIKI, sig selv og med sine klienter. REIKI II indeholder 1 enkelt initiering, samt indføring i REIKI symbolerne, historie/teori bag dem, samt intro til alle de mange forskellige brugsområder symbolerne har.

Alt vi lærer på REIKI II er en egen selvstændig udviklingsvej, og vi får større tilgang til det mystiske aspekt, og ubegrænset udviklingspotentiale for vores egen spiritualitet.

PRIS: 4500 DK

21 dages opfølgningsforløb

Her i Lighthouse Reikicenter Bornholm får du en unik mulighed som Reiki Student.

De første 21 dage efter et Reiki kursus, er ekstra vigtige, da det du har lært bruger 21 dage på at integrere sig i dit system. I disse 21 dage, kan du gøre en kæmpeforskel for dig selv, og her er det ekstra vigtigt, at du husker dine daglige selvbehandlinger. Det fokus du lægger i Reiki og din egen udvikling, og specielt i de tre uger efter initiering, giver DIREKTE udslag i hvor meget du får ud af dit Reiki kursus. Et online opfølgningsforløb er derfor under udvikling, som du kan tilkøbe når du kommer til Reiki kursus. Du får det til evig eje, og kan således følge det når og som du vil.

REIKIMESTERLÆRE

Indenfor den Traditionelle Lineage af Reiki, USUI SHIKI RYOHO, foregår Mesterlæren(som alt andet), efter den oprindelige metode som blev videregivet af Reiki’s grundlægger Dr.Mikao Usui. Det er en Lineage af mundtlig og praktisk vidergivelse, og er tilpasset den enkeltes udgangspunkt og udviklingsvej. 

Hvis dit kald efter Reikimestergerningen viser sig stærkt og tilbagevendende i løbet af din Reiki uddannelse, er der måske grobund for at du kan starte som Reikimesterkandidat hos din Mester. Her vil du gå vejen og fordybe dig i Reiki i samarbejde med din Mester, og i tråd med traditionerne i USUI SHIKI RYOHO.

En aftale om sådan et læreforløb, indgåes mellem Mester og student, og først hvis/når begge mener tiden er moden. Et Mesterforløb er af individuel varighed, og initieringen gives først, når studenten er blevet Mester, og genkendes sådan, både af studerende og sin Reikimester.

Universel livsenergi

En Reikibehandling foregår ved at vi lægger hænderne på oss selv eller andre, og på den måde får overført universel livsenergi (eller det vi kalder energi, overskud, liv, lyst og kærlighed) til os selv eller andre.

Testimonials

Hvad har tidligere kursister sagt?

Siden min søn fik Reiki I, har han ikke haft problemer med at sove

«Jeg valgte, at min søn på 10 år skulle have Reiki 1, både fordi det har gjort en kæmpe forskel i mit eget liv og fordi han døjede med svære søvnproblemer og et opfarende temperament.

Siden min søn fik Reiki 1 — simpelthen fra den ene dag til den anden — har han ikke haft problemer med at sove, og han bliver hele tiden bedre til at regulere sine følelser. Vi bruger tit Reiki om aftenen, når han skal sove.

Jeg er virkelig glad for at have givet min søn denne gave, og det er en gave tilbage til mig selv at kunne se ham blomstre op som han har gjort i den tid, han har haft Reiki. Jeg er ovenud taknemmelig til Linn for hendes fantastiske arbejde!»

 

Mor til Isaac (10år), DK

“Min mand har også glæde af det”

«Jeg kjenner at jeg fyller opp meg selv når jeg healer meg selv. Elsker den følelsen.

Barna har stor nytte av det, jeg healer dem når de skal sove og når de har sovnet.

Min mann har også stor nytte av hendene mine, herlig, han sover som en stein, og er mindre stiv, mindre stresset, og rett og slett enda gladere.» 

Anne, NO

“Før Reiki I havde jeg svært ved at finde indre ro”

«Rent personligt har jeg kunne mærke en enormt stor forskel på min indre harmoni. Før Reiki havde jeg svært ved at finde en indre ro og var enormt flyvsk I mine handlinger og tanker. Reiki har hjuplet mig med at connecte med mig selv og mærke min egen energi. 

Linn er enormt inspirerende, Yoda agtig, powerwoman. Som er god til at være tilstede og ramme sine kursister med den indsigt hun har.«

Trine, DK

 

“Jeg vil bruke og utforske det framover!

«Jeg kjenner på en umiddelbar forandring etter kurset – mer ro og……..? Det er mye som skjer i hverdagen, så jeg tenker det tar litt tid å få «etablert» Reiki god i dagliglivet. Men jeg har healet meg selv hver dag (med få unntak) og det har vært godt.

Ellers kjennere jeg at jeg gleder meg over å ha fått lære om Reiki! Og vil bruke og utforske det framover! «

Gunn, NO