Større end os alle

Vi kan hverken definere, ændre eller forbedre Reiki, men jeg har det selv rigtig godt med at være uddannet i det traditionelle system, og derfor kan føre min mesterlinje direkte tilbage til Mester Usui og systemets oprindelse.

baggrund

Usui Shiki Ryoho

USUI SHIKI RYOHO (Usui’s system for naturlig helbredelse) er navnet på den Traditionelle form for Reiki, som jeg er undervist i og har gået i mesterlære innenfor.

I det århundre som er gått siden Dr.Mikao Usui genopdaget Reiki, har den fået mange  videreudviklinger, make overs, nye slags forklaringer og mange nye grene til sit livstre. Reiki er Reiki, og det er større end os alle.

Vi kan hverken definere, ændre eller forbedre Reiki, men jeg har det selv rigtig godt med at være uddannet i det traditionelle system, og derfor kan føre min mesterlinje direkte tilbage til Mester Usui og systemets oprindelse.

 

ind i vores tid

Med Reikimestere i ryggen

Den traditionsbundne tilgang er for mig en garanti for, at jeg underviser i den metode og den forståelse af Reiki, som Usui selv stod for. Det er for dig en garanti for at jeg har en mange årig uddannelse indenfor Reiki, og at jeg som din Mester har en to-årig mesterlæreperiode bag mig, og verdens største globale netværk af Reikimestre i ryggen. Som medlem af The Reiki Alliance står jeg ansvarlig for at følge etiske og undervisningsmæssige retningslinjer.

Oprindelse

For at blive medlem af The Reiki Alliance, skal man som mester kunne føre sin lineage tilbage til Reikimester (og Grand Master) Phyllis Lei Furumoto. Fordi så er man også automatisk i lige linje fra den oprindelige Sensei Mikao Usui. Furumoto var Grand Master og Lineage Bearer for USUI SHIKI RYOHO indtil hendes død i marts 2019, en opgave hun overtog efter sin mormor Hawayo Takata. Fru Takata var uddannet af Chujiro Hayashi, som var en af de 9 Reikimestre Dr.Usui indviede i sin levetid. Furumoto valgte en af hendes initierede Reikimestre, Johannes Reindl, som er Grand Master og Lineage Bearer idag. Sammen med Paul Mitchel (Head of Dicipline), udgør han Office of the Grand Master. 

Chujiro Hayashi

Sensei

Hayashi var marinelæge og pensioneret officer i den Japanske flåde, og han overtog som Sensei for Reiki efter Mikao Usui gik bort. Han drev den berygtede «Dr.Usui’s klinik» i Tokyo, med enestående resultater. 

Fru Hawayo Takata

Sensei

Fru Takata blev helbredt for cancer og flere andre diagnoser, ved Dr.Usui’s klinik i Tokyo, og fik sin healeruddannelse samme sted. Senere blev hun indviet til Reikimester på Hawaii (hvor hun levede sit liv), og overtog som Sensei efter Hayashi, lige inden 2.verdenskrig.

Phyllis Lei Furumoto

Sensei

Phyllis Lei Furumoto er vores Sensei idag, og dannede sammen med de fleste af de mestre Fru Takata havde indviet, The Reiki Alliance. Alliancen fungerer idag som et stærk og bærende netværk for Reikimestre af den traditionelle linje.