Hvad er LIGHTHOUSE uddannelsen?

LIGHTHOUSE uddannelsen er en 1-årig holistisk uddannelse i transformations facilitering. Du lærer at facilitere dyb transformation for dig selv og andre.

Du healer det, der skal heales, udvikler det, der skal udvikles, bygger det, der skal bygges og udfolder resultatet, med din fulde power til rådighed. For dig, der har en eller flere uddannelser bag dig, og har brug for at samle alt du er

og kan i en forretning(et virke?), du kan være stolt af!

«Be the Source of what you Seek, er et af mine yndlings sitater. Det handler om grunden til, at vi er her. Det vi søger handler om vores højeste formål. Vi søger vores eget lys, og kan derfor starte lige der…» 

Hvem er uddannelsen for?

Dette er en videreuddannelse for dig, der i forvejen er uddannet til at arbejde med mennesker.

Måske er du healer, kropsterapeut, yogainstruktør, coach, hypnotisør eller har flere uddannelser bag dig allerede.

Du oplever muligvis at mangle et eller flere ben at stå på, i forhold til at hjælpe dine klienter til den dybe og altomvendende transformation. Du kan mærke noget, der kalder indefra, noget, der er sandt, men som er svært at folde ud i dit nuværende virke.

Den er også for dig, der har et stort projekt, at udfolde, men som selv har svært ved at bryde i gennem glasloftet, og får på en eller anden måde holdt dig selv tilbage fra at gå hele vejen.

Måske løber du ind i den eller de samme udfordringer igen og igen, og har svært ved at finde vejen ud og videre. Du har stået her før, og du ved også godt, at vil stå her igen…

Selve uddannelsen.

Under uddannelsen bliver du selv ført i gennem en transformation. Du selv vælger hvor fokuset skal ligge, og du går selv vejen. Fra der hvor du står idag, i gennem din største udfordring, og ud på den anden side, hvor du kan facilitere tilsvarende transformation for dine klienter.

Der er 10 undervisningsmoduler, fordelt udover et kalenderår. Derudover er uddannelsen bygget op omkring 4 stadier, der overlapper og udfylder hinanden. Dette giver forløbet en flexibilitet og mulighed for tilpasning til dig og din baggrund som professionel.

De 4 stadier:

  • GNIST: Du healer, sætter intention og bygger fundament.
  • SKRU OP FOR DIT LYS: Du pinpointer, træner og udvikler.
  • EJ DIN POWER: Du træder i karakter, tager platformen, og udtrykker dig.
  • UDFOLD DIT FYRTÅRN: Du kommer ud over rampen med din intention.

Modul 1 er et tranformerende Reiki 1 kursus, hvor du bliver initieret til det fantastisk powerfulde Reiki healings håndværk, og kan allerede derefter heale både dig selv og andre. Selvhealing, som du lærer her, bliver en del af din daglige praksis mens du går på uddannelsen, og er din egen sikkerhed for at du både evner og også har overskud til, at kontinuerligt og i bæredygtigt hæve dit eget indsigtsniveau.

Det er din garanti for, at du ved hjælp af “det lange seje træk”, når derhen hvor du ønsker, og at du efter endt uddannelse, kan bruge, ikke bare det, du har lært i løbet af selve uddannelsen, men også alt det andet du kan og er, i dit arbejde med egen virksomhed og din egne klienter.

Du får din egen mentor tilknyttet i gennem hele uddannelsen, som faciliterer opfølgningsmøter mellem modulerne, skuldrer og støtter dig på den vej du vælger at gå. Din mentor har selv gået vejen, og driver idag en virksomhed bygget af og udefra den der er og alt det, de kan.

Hvorfor LIGHTHOUSE uddannelsen?.

Vi har alle noget bagage med os, fra det levede liv. Dette bagage, er faktisk GULDET, når det gælder om at udfolde sit fulde potentiale. Det guld ligger bare gemt bag de barrierer og forsvarsmekanismer vi har tilegnet os, for at overleve det som livet har budt os af udfordringer og sår på sjælen.

Vi har svært ved at “komme videre” og træde ind i noget nyt, hvis vi ikke har givet slip på dele af bagagen. At give slip foregår i etapper, i gennem forskellige dele af os, og skal på den måde arbejdes ned i gennem hele vores system, så det kan give slip helt nede i celleniveau.

Det er derfor en enkelt tilgang eller to, ikke kan facilitere hele transformationen. Vi er nødt til at arbejde med alle tre sider af trekanten, med sind, sjæl og krop. Og først når vi selv tager turen, og går ind i en ærlig relation med alle disse sider af os selv, kan vi VIRKELIG stille os til rådighed som spejl for andres transformation.

Det er DIT arbejde med DIG SELV, der danner grobunden for hvordan du kan spejle dine klienter, sådan så de kan komme til at arbejde med dem selv og deres egen bagage.

Praktisk information

Modul 1 | 21.–23. februar 2022

Modul 2 | 14.–16. marts 2022

Modul 3 | 20.–22. april 2022

Modul 4 | 25.–27. maj 2022

Modul 5 | 22.–24. juni 2022

Modul 6 | 17.–19. august 2022

Modul 7 | 20.–22. september 2022

Modul 8 | 17.–19. oktober 2022

Modul 9+10 | 14.–18. november 2022

CERTIFICERING | 19.+20. november 2022

Fuld pris: 39.900 DKR (+moms)

(max 12 pladser)

Testimonials

Hvad har tidligere kursister sagt?

Siden min søn fik Reiki I, har han ikke haft problemer med at sove

«Jeg valgte, at min søn på 10 år skulle have Reiki 1, både fordi det har gjort en kæmpe forskel i mit eget liv og fordi han døjede med svære søvnproblemer og et opfarende temperament.

Siden min søn fik Reiki 1 — simpelthen fra den ene dag til den anden — har han ikke haft problemer med at sove, og han bliver hele tiden bedre til at regulere sine følelser. Vi bruger tit Reiki om aftenen, når han skal sove.

Jeg er virkelig glad for at have givet min søn denne gave, og det er en gave tilbage til mig selv at kunne se ham blomstre op som han har gjort i den tid, han har haft Reiki. Jeg er ovenud taknemmelig til Linn for hendes fantastiske arbejde!»

 

Mor til Isaac (10år), DK

“Min mand har også glæde af det”

«Jeg kjenner at jeg fyller opp meg selv når jeg healer meg selv. Elsker den følelsen.

Barna har stor nytte av det, jeg healer dem når de skal sove og når de har sovnet.

Min mann har også stor nytte av hendene mine, herlig, han sover som en stein, og er mindre stiv, mindre stresset, og rett og slett enda gladere.» 

Anne, NO

“Før Reiki I havde jeg svært ved at finde indre ro”

«Rent personligt har jeg kunne mærke en enormt stor forskel på min indre harmoni. Før Reiki havde jeg svært ved at finde en indre ro og var enormt flyvsk I mine handlinger og tanker. Reiki har hjuplet mig med at connecte med mig selv og mærke min egen energi. 

Linn er enormt inspirerende, Yoda agtig, powerwoman. Som er god til at være tilstede og ramme sine kursister med den indsigt hun har.«

Trine, DK

 

“Jeg vil bruke og utforske det framover!

«Jeg kjenner på en umiddelbar forandring etter kurset – mer ro og……..? Det er mye som skjer i hverdagen, så jeg tenker det tar litt tid å få «etablert» Reiki god i dagliglivet. Men jeg har healet meg selv hver dag (med få unntak) og det har vært godt.

Ellers kjennere jeg at jeg gleder meg over å ha fått lære om Reiki! Og vil bruke og utforske det framover! «

Gunn, NO