Hvad er LIGHTHOUSE EFTER UDDANNELSE?

 

 LIGHTHOUSE  EFTER UDDANNELSE, er i ordets rette forstand en både/og-oplevelse, og er tænkt til at være den sidste uddannelse du nogensinde får brug for! Det er nemlig både en uddannelse i  i transformations facilitering, hvor du lærer at facilitere dyb transformation for dig selv og andre, samtidig som du selv går skridtene og kommer ud over rampen med det, der er dit.

 

 Du healer det, der skal heales, udvikler det, der skal udvikles, bygger det, der skal bygges og udfolder resultatet, med din fulde power til rådighed.

 For dig, der har en eller flere uddannelser bag dig, og har brug for at samle alt du er og kan i et udtryk, en forretning og/eller et liv, du kan være stolt af!

«Be the Source of what you Seek, er et af mine yndlings sitater. Det handler om grunden til, at vi er her, altså vores dybere formål. Vi søger vores eget lys, og kan derfor starte lige der…» 

Hvem er forløbet for?

Dette er en videreuddannelse for dig, der har svært ved at «komme ud over rampen». Du har måske en eller flere uddannelser bag dig allerede, og du har noget, der kalder indeni. 

Du oplever muligvis at mangle et eller flere ben at stå på, i forhold til at sætte ting i spil, og du drømmer om den dybe og altomvendende transformation. Du kan mærke det, der kalder indefra, noget, der er sandt, men som er svært at folde ud i dit nuværende virke.

Den er også for dig, der drømmer om at udfolde et kreativtet projekt, men som selv har svært ved at bryde i gennem glasloftet, og på en eller anden måde får holdt dig selv tilbage fra at gå hele vejen.

Måske løber du ind i den eller de samme udfordringer igen og igen, og har svært ved at finde vejen ud og videre. Du har stået her før, og du ved også godt, at vil stå her igen, i søgen efter den uddannelse, det kursus eller den metode, du mangler

Selve forløbet.

Under uddannelsen bliver du selv ført i gennem en transformation. Du selv vælger hvor fokuset skal ligge, og du går selv vejen. Fra der hvor du står idag, i gennem dine største udfordringer, og ud på den anden side, hvor du kan inspirere og facilitere andre til deres Lighthouse.

Der er 10 undervisningsmoduler, fordelt udover et kalenderår. Derudover er uddannelsen bygget op omkring 4 stadier, der overlapper og udfylder hinanden. Dette giver forløbet en flexibilitet og mulighed for tilpasning til dig, din baggrund som professionel, og til dit kreative ståsted.

De 4 stadier:

  • GNIST: Du healer, sætter intention og bygger fundament.
  • SKRU OP FOR DIT LYS: Du pinpointer, træner og udvikler.
  • EJ DIN POWER: Du træder i karakter, tager platformen, og udtrykker dig.
  • UDFOLD DIT FYRTÅRN: Du kommer ud over rampen med din intention.

Modul 1 er et i sig selv tranformerende Reiki Retreat, hvor du bliver initieret til det fantastisk powerfulde Reiki healings håndværk, og kan allerede herfra heale både dig selv og andre. Selvhealing, som du lærer på modul 1, bliver en del af din daglige praksis mens du går på uddannelsen, og er din egen sikkerhed for at du både evner og også har overskud til, at kontinuerligt og i bæredygtigt hæve dit eget bevidsthedsniveau.

Det er din garanti for, at du ved hjælp af “det lange seje træk”, når derhen hvor du ønsker, og at du efter endt uddannelse (faktisk allerede under førløbet), kan bruge det, du lærer i løbet af selve uddannelsen, og også alt det andet du kan og er, i dit arbejde med dit projekt, din virksomhed og/eller dine egne klienter.

Du får din egen mentor tilknyttet i gennem hele uddannelsen, som faciliterer opfølgningsmøter mellem modulerne, skuldrer og støtter dig på den vej du vælger at gå. Din mentor har selv gået vejen, og driver idag en virksomhed bygget af og udefra den de er og det, de kan.

Hvorfor LIGHTHOUSE EFTER UDDANNELSE?

Vi har alle noget bagage med os, fra det levede liv. Dette bagage, er faktisk GULDET, når det gælder om at udfolde sit fulde potentiale. Det guld ligger bare gemt bag de barrierer og forsvarsmekanismer vi har tilegnet os, for at overleve det som livet har budt os af udfordringer og sår på sjælen.

Vi har svært ved at “komme videre” og træde ind i noget nyt, hvis vi ikke har givet slip på dele af bagagen. At give slip foregår i etapper, i gennem forskellige dele af os, og skal på den måde arbejdes ned i gennem hele vores system, så det kan give slip helt nede i celleniveau.

 Det er først når vi har givet slip, at der kan komme flow i fysikken, kreativiteten, spiritualiteten og bevidstheden, sådan så sårbarhed bliver til mod, og frygt til tillid.

Således kan en enkelt tilgang eller to, ikke kan facilitere hele transformationen. Vi er nødt til at arbejde med alle tre sider af den holistiske trekant, med sind, sjæl og krop. Først når vi selv tager turen, og går ind i en ærlig relation med alle siderne af os selv, kan vi VIRKELIG udfolde det der lever indeni, og stille os til rådighed som spejl for andres transformation. 

Det er DIT arbejde med DIG SELV, der danner grobunden for hvordan du kan spejle din verden og dine klienter, sådan så DU kommer til at leve det liv, du går og drømmer om.

Hvad får du ud af LIGHTHOUSE

EFTER UDDANNELSEN?

  • Vi har alle noget bagage med os, fra det levede liv. Dette bagage, er faktisk GULDET, når det gælder om at udfolde sit fulde potentiale. Det guld ligger bare gemt bag de barrierer og forsvarsmekanismer vi har tilegnet os, for at overleve det som livet har budt os af udfordringer og sår på sjælen.
  • Vi har svært ved at “komme videre” og træde ind i noget nyt, hvis vi ikke har givet slip på dele af bagagen. At give slip foregår i etapper, i gennem forskellige dele af os, og skal på den måde arbejdes ned i gennem hele vores system, så det kan give slip helt nede i celleniveau.
  • Det er først når vi har givet slip, at der kan komme flow i fysikken, kreativiteten, spiritualiteten og bevidstheden, sådan så sårbarhed bliver til mod, og frygt til tillid.
  • Således kan en enkelt tilgang eller to, ikke kan facilitere hele transformationen. Vi er nødt til at arbejde med alle tre sider af den holistiske trekant, med sind, sjæl og krop. Først når vi selv tager turen, og går ind i en ærlig relation med alle siderne af os selv, kan vi VIRKELIG udfolde det der lever indeni, og stille os til rådighed som spejl for andres transformation.
  • Det er DIT arbejde med DIG SELV, der danner grobunden for hvordan du kan spejle din verden og dine klienter, sådan så DU kommer til at leve det liv, du går og drømmer om.

Praktisk information

Modul 1 | 27.–29. maj 2022 // WEEKEND RETREAT BORNHOLM

Modul 2 | 17.–19. juni 2022 //WEEKEND RETREAT KBH

Modul 3 | 19.–21. august 2022 //BORNHOLM

Modul 4 | 20.–22. september 2022 //BORNHOLM

Modul 5 | 17.–19. oktober 2022 //BORNHOLM

Modul 6 | 23.–25.. november 2022 //BORNHOLM

Modul 7 | 20.–22. januar 2023 //WEEKEND RETREAT BORNHOLM

Modul 8 | 20.–22. februar 2023 //BORNHOLM

Modul 9 | 20.-22.marts 2023 //BORNHOLM

Modul 10 | 19.-21.april 2023 //BORNHOLM

CERTIFICERING | 22.+28. maj 2023 //FULD UGE BORNHOLM

Fuld pris: 39.900 DKR (+moms)

(max 12 pladser)

Testimonials

Efter Reiki 1

Siden min søn fik Reiki I, har han ikke haft problemer med at sove

«Jeg valgte, at min søn på 10 år skulle have Reiki 1, både fordi det har gjort en kæmpe forskel i mit eget liv og fordi han døjede med svære søvnproblemer og et opfarende temperament.

Siden min søn fik Reiki 1 — simpelthen fra den ene dag til den anden — har han ikke haft problemer med at sove, og han bliver hele tiden bedre til at regulere sine følelser. Vi bruger tit Reiki om aftenen, når han skal sove.

Jeg er virkelig glad for at have givet min søn denne gave, og det er en gave tilbage til mig selv at kunne se ham blomstre op som han har gjort i den tid, han har haft Reiki. Jeg er ovenud taknemmelig til Linn for hendes fantastiske arbejde!»

 

Mor til Isaac (10år), DK

“Min mand har også glæde af det”

«Jeg kjenner at jeg fyller opp meg selv når jeg healer meg selv. Elsker den følelsen.

Barna har stor nytte av det, jeg healer dem når de skal sove og når de har sovnet.

Min mann har også stor nytte av hendene mine, herlig, han sover som en stein, og er mindre stiv, mindre stresset, og rett og slett enda gladere.» 

Anne, NO

“Før Reiki I havde jeg svært ved at finde indre ro”

«Rent personligt har jeg kunne mærke en enormt stor forskel på min indre harmoni. Før Reiki havde jeg svært ved at finde en indre ro og var enormt flyvsk I mine handlinger og tanker. Reiki har hjuplet mig med at connecte med mig selv og mærke min egen energi. 

Linn er enormt inspirerende, Yoda agtig, powerwoman. Som er god til at være tilstede og ramme sine kursister med den indsigt hun har.«

Trine, DK

 

“Jeg vil bruke og utforske det framover!

«Jeg kjenner på en umiddelbar forandring etter kurset – mer ro og……..? Det er mye som skjer i hverdagen, så jeg tenker det tar litt tid å få «etablert» Reiki god i dagliglivet. Men jeg har healet meg selv hver dag (med få unntak) og det har vært godt.

Ellers kjennere jeg at jeg gleder meg over å ha fått lære om Reiki! Og vil bruke og utforske det framover! «

Gunn, NO