Hei! 

I Lighthouse arbejder vi med det som meget flot og helt uden lyv kan kaldes Transformations Facilitering. Vi støtter dig i at finde hjem til den indre kærne og sandheden i DIG, og gør dig til fyrtårnet i dit eget og andres liv!

Al undervisning og forløb i huset er udviklet og produceret af Reikimester/Life og Businesscoach Linn Ulekleiv & Team Lighthouse, hvis intet andet er specificeret. Det giver et unikt fundament for undervisningen, og en helt egen tilgang til faget personlig udvikling. I Lighthouse Reikicenter Bornholm arbejder vi altid med afsæt i konceptet BODY–MIND–SPIRIT.

Vi arbejder HOLISTISK, på en måde som jeg selv har manglet på min udviklingsvej. Det har gjort min vej både længere, mere fragmenteret og også dyrere end nødvendig. Enhver ubalanse/sygdom/krise vi oplever som mennesker, foregår parallelt i de tre områder af vores menneskelighed, altså i krop, sind og ånd. Og den udvikling, helbredelse eller forandring vi søger i vores liv, opnåes derfor kun, eller ihvertfald i meget større grad, hvis vi tager fat på alle tre områder parallelt.

Det er sådan vi arbejder her i huset, både i arbejdet med os selv og andre, og det er derfor vi med overbevisning kan sige, at der er INTET af det, du oplever negativt i dit liv, som vi ikke kan hjælpe dig med her i Lighthouse Reikicenter Bornholm, stort som småt. Og vi sættes mere end gerne på prøve.

 

Kærlig hilsen Linn og teamet

Teamet

Linn Ulekleiv

Reikimester, fra USUI SHIKI RYOHO
Certificeret Life & Businesscoach Bachelor i Humaniora, med  fordybelse i musik og dramapædagogik.

Linn er indehaver af Lighthouse Reikicenter Bornholm, og er ansvarlig for den daglige drift og undervisning. Hun har interesseret sig for mennesker, kreativitet, undervisning og personlig udvikling altid, og har beskæftiget sig med det professionelt i 15 år. I de sidste 5 år, har Reiki haft et stærkt voksende fokus hos Linn, og er nu blevet fundamentet for forretningen og fællesskabet omkring Lighthouse.

«Det føles som at sidde ved roret på en mission, der er større end os alle»

Jacob T.B. Brasch

Reiki Healer, fra USUI SHIKI RYOHO
Video GURU
Indehaver af Panter Produktion

Jacob er intet mindre end en autodidakt video GURU, og vi er så heldige, at have ham in house. Han er en af Danmarks dygtigste klippere, og med sin betydelige bagrund fra og store netværk i mediebranchen, og sit helt unike kunstneriske talent, er han virkelig en ressource i Lighthouse! Også er han bare en top shelf fyr, som der udover alt det vi lige har nævnt, er far i huset og til de to skønne drenge, Ståle og William Eik.

«Video er visuel musik, og jeg producerer det visuelle soundtrack her i Lighthouse»

FIND OS HER

Borrelyngvej 3
3790 Hasle, Bornholm

KONTAKT

+45 31 27 19 78

15 + 7 =