Livshåndtering

Her i Lighthouse Reikicenter Bornholm arbejder vi altid med afsæt i konceptet BODY–MIND–SPIRIT. Vi arbejder HOLISTISK, på en måde som kan gøre DIN udviklingsvej både kortere, billigere og mere ukompliceret.

 

GNIST – din vej ud af stress

Jeg præsenterer inden længe GNIST, mit eget nyudviklede og alternative bud på hvordan danskerne og det moderne samfund skal komme ud af den voldsomme stressepidemi, som vi synker dybere og dybere ind i. Jeg mener det er utrolig vigtigt at se og arbejde med hver eneste stress patient individuelt, og udfra overbevisningen om, at der er ligeså mange forskellige opskrifter på vejen ud af stress, som der findes mennesker med stress. 

En anden vigtig premis når det kommer til arbejdet med stress, er at stress er et symptom, eller en blanding af symptomer, på noget underliggende der er i ubalanse og har været det længe. Forløbet GNIST har som mål at få lettet både fysisk og psykisk press på kroppen, og samtidig skabe rum til at finde hoved og hale i stressens underliggende årsag(er). Derefter og med udgangspunkt i det pågældende menneskes ståsted, livssituation, styrker og udfordringer, vil vi sammen tegne landkortet over vejen hjem til dig selv.

FINN OSS

Borrelyngvej 3
3790 Hasle, Bornholm

KONTAKT

+45 31 27 19 78

15 + 9 =