Lej en hytte

 

Vi har to skønne små udlejehuse her i Lighthouse, og dem må man gerne leje til ferie, arbejdsretreat, base for vandre eller cykelturer på øen, eller andet der har din interesse. Vi bestræber os på at give jer en god oplevelse hos os.

 

Skøn atmosfære

 

Vores dejlige hytter ligger nemt tilgængeligt, ca 15 min. kørsel fra Rønne, og her er en skøn atmosfære af ro og natur. Vi bestræber os på at give jer en god oplevelse hos os, og der vil fra tid til anden være events i huset, selvfølgelig med special price for in house guests. 

HYTTE 01

Bjælkehytten

Der er plads til 4 mennesker i hver hytte, og ellers kan de lidt forskelligt, de to enheder. Kig endelig på billeder, og skriv eller ring, hvis du har spørgsmål eller specielle behov. Bjælkehytten ligger 50m. nede på grunden, og er perfekt for dig der vil nyde stilheden. Du kan nyde solen gå ned over havet, mens du griller på hyttens skønne terasse. 

Pris pr. uge 5000,- 

 

HYTTE 02

Sommerhytten

Der er plads til 4 mennesker i hver hytte, og ellers kan de lidt forskelligt, de to enheder. Kig endelig på billeder, og skriv eller ring, hvis du har spørgsmål eller specielle behov. Sommerhytten er en adskilt enhed, der ligger i forlængelse af Lighthouse, med udsigt over grunden, og dejlig tilhørende flisbelagt hyggeområde med gril.

Pris pr.uge 5000,-

HEALING

Tilkøb af forløb

Der vil i perioder være mulighed for tilkøb af fantastisk skønne og dybtvirkende healingsforløb.

4x90min Reiki Healing pr.pers, 2750,- 

FIND OS HER

Borrelyngvej 3
3790 Hasle, Bornholm

KONTAKT

+45 31 27 19 78

14 + 14 =